Νίκος Σιδηρόπουλος

sidiropoulos300x200O Νίκος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε το 1969 στην Πτολεμαΐδα. Είναι Χειρουργός Οδοντίατρος, απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca, Ρουμανίας (Iuliu Hatieganu University of Medicine and Pharmacy, Romania – Stomatologie) (1992), όπου και αρίστευσε με βαθμό πτυχίου 10.

Από το 1994 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Υπηρέτησε ως οδοντίατρος του ΙΚΑ στην ΠΜ Υγείας Πτολεμαΐδας από το 1998 έως το 2013. Από το 2004 είναι συνιδιοκτήτης Οδοντιατρικής και Ορθοδοντικής κλινικής στην Πτολεμαΐδα, μαζί με τον Παναγιώτη Σιδηρόπουλο, ειδικό ορθοδοντικό, παρέχοντας υπηρεσίες γενικής Οδοντιατρικής και Ορθοδοντικής, με έμφαση στη Χειρουργική Στόματος και στην Οδοντική Χειρουργική, στην Προσθετική, στην Εμφυτευματολογία και στην Αισθητική Οδοντιατρική, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές.

Παρακολουθεί ανελλιπώς τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα και τις εξελίξεις της οδοντιατρικής, μέσω συμμετοχής σε επιστημονικές συναντήσεις, σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια, διεθνώς.

  • Μέλος Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης (Ο.Σ.Κ.)
  • Μέλος Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου και λήψη πτυχίου από το Ε.Κ.Α.Β κάτοχος διπλώματος «ΚΑΡΠΑ» (Καρδιοπνευματική Αναζωογόνηση-Επείγοντα)